Betalning

Betalning med förskottsbetalning till bankgiro eller direktöverföring till bank
Du gör din betalning direkt till vårt bankgiro 5718-9953 alternativt direktöverföring till bankkonto. Du använder då order-ID som betalningsreferens. Din order levereras när vi mottagit din betalning. Skicka oss gärna en kopia (skärmdump eller liknande) till catharina@nordicsoul.nu för en snabbare behandling.

Betalning med PayPal
VISA, MasterCard samt direktbetalning via bank
Betalning sker enkelt och säkert med PayPal. Även om du inte har ett PayPalkonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via PayPal. PayPalsamarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea. 

Betalning med Payson
VISA, MasterCard samt direktbetalning via bank
Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea.

Betalning med Paysonfaktura – Kommer inom kort!
Vi erbjuder i framtiden även fakturabetalning via Payson. Betalningsvillkor är 10 dagar och vid fakturaköp tillkommer en avgift om 29 kr. För att kunna beställa mot faktura måste Du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet. Fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress du anger vid köptillfället. Vid försenad betalning skickar vi en betalningspåminnelse varvid lagstadgad påminnelseavgift om för närvarande 50 kr tillkommer. Vi debiterar även dröjsmålsränta med 2 % per månad från fakturans förfallodag. Vid utebliven betalning lämnas ärendet till inkasso varvid lagstadgad inkassoavgift om för närvarande 160 kr tillkommer. Payson förbehåller sig rätten att i enskilt fall neka leverans och ompröva beställarens kreditvärdighet. OBS! Faktura godkänns bara vid leverans till folkbokföringsadressen.

Information om pantsättning
Vid betalning med Paysonfaktura kommer fakturan att pantsättas till Payson och därefter till Gothia Financial Group AB.

Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik.

Payson startade 2004 i Sverige och över en miljon personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet.

Läs mer om Payson här: www.payson.se

Säker internetbetalning Payson internetbetalningar

Kommentera