Spa Behandling

SPA BEHANDLING

Spa Ansiktsbehandling

Vi börjar behandlingen med en ordentlig ansiktsrengöring där vi använder oss utav en rengöringscream och ansiktspeeling. Därefter får du en extralång, djupverkande och avslappnande ansiktsmassage som hjälper lymfsystemet att tömma huden i ansiktet på slaggprodukter. Vi avslutar behandlingen med en svalande ansiktsmask som lugnar huden efter behandlingen.

Ekologisk Spa Ansiktsbehandling 60 min 550 kr

Ansiktskur

Vi börjar behandlingen med en ansiktsrengöring där vi använder oss utav en rengöringscream. Därefter får du en avslappnande ansiktsmassage och vi avslutar behandlingen med en svalande ansiktsmask som lugnar huden efter behandlingen.

Ekologisk Ansiktskur 30 min 295 kr

Hand, Fot & Ansikte

Hand, fot och ansikte, en behandling där du blir extra ompysslad. Vi börjar behandlingen med en ansiktsrengöring med rengöringscream. Därefter får du en avslappnande ansiktsmassage och lägger en svalkande ansiktsmask som lugnar huden. Undertiden masken verkar får du spa manikyr och spa pedikyr.
Lägg till en ryggmassage och/eller frans & brynfärg för 150 kr.

Hand, Fot & Ansikte 75 min 650 kr

Ryggmassage & Ansiktsbehandling

Djupverkande klassisk massage för ökad blodcirkulation och välmående. Du väljer tillsammans med din terapeut vilket område som vi fokuserar på. Vi fortsätter med en ordentlig ansiktsrengöring där vi använder oss utav en rengöringscream och ansiktspeeling. Därefter får du en extralång, djupverkande och avslappnande ansiktsmassage som hjälper lymfsystemet att tömma huden i ansiktet på slaggprodukter. Vi avslutar behandlingen med en svalande ansiktsmask som lugnar huden efter behandlingen.
För extra allt; lägg till en frans och brynfärg inkl plock för endast 150 kr.

Ryggmassage & Ansiktsbehandling 60 min 550 kr

Relax

Avkopplande helkroppsbehandling med massage med varma oljor och varma stenar för hela kroppen från topp till tå. Avslutas med en spa ansiktsbehandling.

Relax 90 min 695

 

Omtanke – Personligt Engagemang – Professionell Behandling

När du bokat en tid hos Elin får du alltid 100% uppmärksamhet på just dina behov och önskemål. Om det är att få en skön massage, njuta tillsammans med någon du tycker om på en av våra DuoBehandlingar eller få snygga fransar & bryn. Oavsett vad du väljer så står DU i centrum. Elin erbjuder tider både på vardagar och helger.

Är du osäker på vad du skall boka?
Sänd ett mail till elin@nordicsoul.nu eller ring/sms:a till 073-082 43 30

Kommentera