MammaBehandlig

MammaBehandling

MammaLyx

En MammaLyx behandling är en behandling som innehåller avslappnande massage av rygg, axlar och nacke. Djuprengörande ansiktskur med ekologiska produkter. Pedikyr och massage av underben och fötter. Hand och underarmsmassage. En total topp till tå behandling på en underbar ”body cuchion” där du säkert och bekvämt kan slappna av även på mage!

MammaLyx 90 min 895 kr

Behandlingen finns även som DUO behandling!

MammaLyx DUO

MammaLyx DUO är en behandling som ger underbar avkoppling för två gravida mammor! Ni ligger på bänkar bredvid varandra och får en varsin avslappnande massage av rygg, axlar och nacke! Sedan en djuprengörande ansiktskur med ekologiska produkter. Pedikyr och massage av underben och fötter. Hand och underarmsmassage. En total topp till tå behandling på en underbar ”body cuchion” där ni säkert och bekvämt kan slappna av även på mage!

MammaLyx DUO 120 min 1290 kr för två

 

Omtanke – Personligt Engagemang – Professionell Behandling

När du bokat en tid hos Elin får du alltid 100% uppmärksamhet på just dina behov och önskemål. Om det är att få en skön massage, njuta tillsammans med någon du tycker om på en av våra DuoBehandlingar eller få snygga fransar & bryn. Oavsett vad du väljer så står DU i centrum. Elin erbjuder tider både på vardagar och helger.

Är du osäker på vad du skall boka?
Sänd ett mail till elin@nordicsoul.nu eller ring/sms:a till 073-082 43 30

 

 

 

 

Kommentera