Frans | Bryn | Vaxning

Frans | Bryn | Vaxning

Frans och Bryn

Genom att forma och färga dina ögonbryn och ögonfransar förstärks dina ansiktsdrag, och du ser både piggare och friskare ut, utan att behöva sminka dig.

Färga dina fransar och/eller bryn så slipper använda mascara varje morgon och får istället ett resultat som varar mellan 4-6 veckor. Speciellt bra för dig som bär glasögon eller linser eller för dig som är allergisk mot mascara. Tänk på att ögonbrynen spelar stor roll för ditt utseende och att rätt form på brynen framhäver dragen i ditt ansikte bäst.

Frans&Bryn Färg inkl. plock 395 kr
Fransfärg eller brynfärg 195 kr
Brynfärg & Plock 295 kr
Brynplock 195 kr
Tillägg frans & brynfärg 100 kr

Frans | Bryn | Vaxning

Vaxning

Vaxning är en effektiv, snabb och enkel hårborttagningsmetod. Man kan vaxa alla kroppsdelar. Vid regelbunden vaxning växer hårstråna långsammare, glesare, tunnare och blir tillslut svagare. Vaxet vi använder oss utav värms i en roll-on kassettvärmare som vi sen rullar på direkt på huden och använder oss utav vaxremsor för att dra av.

Vaxning Halva Ben 395 kr
Vaxning Hela Ben 595 kr
Vaxning Hela Ben Inkl. Bikini 650 kr

Att tänka på efter vaxning:

– Använd ljusa, lösa kläder. Mörka plagg fäller och kan irriterar huden, tajta kläder likaså.

– Bada eller duscha inte på några timmar. Låt huden vila och återhämta sig.

– Simma inte i klorerat vatten i 24-48 timmar.

– Sola aldrig efter vaxning inom minst 24 timmar om huden är van vid vaxning och minst 48 timmar efter de första vaxningarna. Även om rodnaden försvinner är huden känslig och risken för pigmentförändring är förhöjd.

– Använd ingen parfym på vaxade områden dagarna efter vaxning.

– Använd hårväxthämmande produkter i 10-12 dagar efter vaxning, övrig tid kroppslotion / kräm som håller huden mjuk och elastisk.

Omtanke – Personligt Engagemang – Professionell Behandling

När du bokat en tid hos Elin får du alltid 100% uppmärksamhet på just dina behov och önskemål. Om det är att få en skön massage, njuta tillsammans med någon du tycker om på en av våra DuoBehandlingar eller få snygga fransar & bryn. Oavsett vad du väljer så står DU i centrum. Elin erbjuder tider både på vardagar och helger.

Är du osäker på vad du skall boka?
Sänd ett mail till elin@nordicsoul.nu eller ring/sms:a till 073-082 43 30