DuoBehandling

DuoBehandlingDuoBehandling

Dela din behandling och upplevelse med någon du tycker om. En terapeut tar hand om er båda. Anländ gärna 15 minuter före din bokade DuoBehandling för att hinna njuta av ett avkopplande fotbad.

Klassisk Rygg DUO

Ni ligger på bänkar bredvid varandra och får njuta av en varsin värmande rygginpackning med varma stenar samt en varsin djupgående ryggmassage för ökad blodcirkulation och välmående.

Klassisk Rygg DUO 45 min 695 kr för två

Ansiktskur DUO

Ni ligger på bänkar bredvis varandra och får njuta av en varsin Ekologisk Ansiktskur. Vi börjar behandlingen med en ansiktsrengöring där vi använder oss utav en rengöringscream. Därefter får du en avslappnande ansiktsmassage och vi avslutar behandlingen med en svalande ansiktsmask som lugnar huden efter behandlingen.

Ansiktskur DUO 60 min 695 kr för två

Familje DUO

På behandlingen Familje DUO börjar ni med att ni får varsitt fotbad och väljer sedan mellan en varsin ansiktsbehandling eller ryggmassage med varma stenar. Ni behöver inte välja samma! Rekommenderad ålder från 6 år.

Familje DUO 45 min 450 kr för två

MammaLyx DUO

MammaLyx DUO är en behandling som ger underbar avkoppling för två gravida mammor! Ni ligger på bänkar bredvid varandra och får en varsin avslappnande massage av rygg, axlar och nacke! Sedan en djuprengörande ansiktskur med ekologiska produkter. Pedikyr och massage av underben och fötter. Hand och underarmsmassage. En total topp till tå behandling på en underbar ”body cuchion” där ni säkert och bekvämt kan slappna av även på mage!

MammaLyx DUO 120 min 1290 kr för två

Omtanke – Personligt Engagemang – Professionell Behandling

När du bokat en tid hos Elin får du alltid 100% uppmärksamhet på just dina behov och önskemål. Om det är att få en skön massage, njuta tillsammans med någon du tycker om på en av våra DuoBehandlingar eller få snygga fransar & bryn. Oavsett vad du väljer så står DU i centrum. Elin erbjuder tider både på vardagar och helger.

Är du osäker på vad du skall boka?
Sänd ett mail till elin@nordicsoul.nu eller ring/sms:a till 073-082 43 30

 

 

Kommentera